Nu ook in Stiphout: niet-geüniformeerd lidmaatschap

 

 

 

Lid worden

Nu ook in Stiphout: niet-geüniformeerd lidmaatschap

Vanaf 2018 starten we met een nieuwe lidmaatschapsvorm. We kunnen ons voorstellen dat je interesse hebt in de gezelligheid en activiteiten maar dat je minder geïnteresseerd bent in het dragen van de gildekleding wanneer we ons presenteren. In navolging van andere gilden in Brabant introduceren wij een niet-geüniformeerd lidmaatschap. Dit is voor iedereen die het gilde een warm hart toe draagt en die mee wil doen met onze samenkomsten en activiteiten, maar die liever niet in vol ornaat aanwezig is als we ons presenteren in het dorp of mee doen met een gildeactiviteit.

 

Als niet-geüniformeerd lid doe je wel mee met onze onderlinge verbondenheid en ondersteun je met ons de gemeenschapszin van Stiphout. Bij deze lidmaatschapsvorm draag je weliswaar geen uniform maar ben je wel van harte uitgenodigd om ook mee te gaan naar de ‘officiële’ activiteiten zoals gildefeesten. Als je dat leuk vindt kun je af en toe ook meelopen met een optocht waarbij wij zorgen dat je met een sjerp herkenbaar bent.

Contributie:

De contributie bedraagt € 13,50 per maand, zowel voor volledig lidmaatschap als voor niet-geüniformeerd lidmaatschap. We kunnen de contributie laag houden omdat we ook andere inkomsten hebben zoals uit het ontvangen van gezelschappen waarbij onder onze begeleiding met kruisboog, geweer of luchtbuks geschoten wordt.

Belangstelling?

Wanneer we je interesse hebben gewekt ben je van harte uitgenodigd om eens kennis te komen maken. Neem gerust contact op of laat je door een van onze leden eens uitnodigen om naar een gildeavond te komen. We vertellen je graag vrijblijvend meer over wie we zijn en wat we allemaal doen.

Al overtuigd en wil je lid worden? download het Inschrijf formulier nieuwe leden.pdf.

Dit formulier kan ingeleverd worden bij onze secretaris.